2018-12-28

Év végi hajrában kihívás | 2018


Sziasztok!
Ma egy book taggel készültem, amire AniTiger barátosném hívott ki nem oly’ régen. Az ő válaszait >ITT< elolvashatjátok. Amúgy tavaly is már kitöltöttem ezt a taget, az akkori válaszaim >ITT< olvashatjátok.
Akiket én kihívok, hogy töltsék ki ezt a kis szösszenetet: Vicky, Gothic, Arwen, Niki. Hajrá csajok, várom válaszaitok! De persze bárki szabadon viheti, akinek megtetszik.
1. Milyen könyve(ke)t kezdtél el, amit még be kell fejezned?
MartinKay: Eastern, Vivien Holloway: Végtelen horizont, Thomas Pierce: Holtvágány. Van még kemény 3 napom az évből, nem is tudom, hogy képes leszek e arra, hogy befejezzem őket.

2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba?
Nope. Mindig a kedvem szerint olvasok, és nem évszakhoz mérten. Ezért könnyen megesik, hogy a tél közepén képes vagyok Bábelt, vagy hasonló tipikus nyári olvasmányt a kezeim közé kapni.

3. Milyen új megjelenést vársz még?
A borító teljesen megvett magának. Annyira creepy, hogy az már kell!

4. Mi az a három könyv, amit idén még el szeretnél olvasni?
Az első kérdésnél már megválaszoltam. Nem hiszem, hogy ez alatt a 3 nap alatt képes lennék 3 könyvet lenyomni, főleg, hogy csak aludni járunk haza.

5. Van-e könyv, ami még esélyes az „év könyve” címre?
Talán a Végtelen horizont, de majd meglátjuk. Az elején tartok még, de eddig nagyon tetszik a steampunk stílus, és az a sok léghajó! Vivien Holloway nem csak kisregényeket tud írni, hanem rendes regényeket is. Csak tartson ki ez a lendület a végéig.

6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?
Naná! Rögtön januárban ott van Réta Fantasy Kihívása, utána pedig ezerrel nyomom Lobo várólista csökkentő kihívását. Mindkettőről hamarosan hozok TBR-listát és bővebb ismertetőt is.
Nektek mik a terveitek 2019-re?
A képek a moly.hu oldalról, illetve a Pinterest táblámról származnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése