2018-02-11

Az én kedvenc nem könyves bloggereim: január



Ebben a rovatban az előző havi kedvenc bloggereim/vloggereim mutatom be.
Januárban sajnos nem nagyon volt időm böngészni a blogok között, szinte csak a megszokott blogokat nézegettem. Azonban mivel jött a dizájnváltás és az újév, próbáltam a kódolással, blogírással foglalkozó blogokat is keresni. Ezeket főleg a facebookon található blogos csoportokban nézegettem, ami pedig szimpatikus lett, azokat böngésztem. Nem sok olyan honlapot találtam, ami tudott újat mondani ezekben a témákban, de azért szerencsére találtam kettő gyöngyszemet. Most őket szeretném Nektek bemutatni.

Nemrég fedeztem fel ezt az oldalt, és sok jó tanácsot találtam rajta. 3 lány működteti az oldalt és már a dizájnon is látszik, hogy mennyire komolyan veszik. Sok mindenről írnak, kezdve az inspirációval, dizájnnal, marketinggel, sőt még letölthető anyagaik is vannak. Ha ismertem volna őket, mikor megnyitottam a blogom, akkor ők tuti jó támaszok lettek volna. Sőt, még sokszor most is azok! Nemrég a blogom Facebook oldalára került egy bemutatkozás, hála a Zodás lányoknak, és a meggyőző bejegyzésüknek, hogy egy bemutatkozás igenis kell. Ezt a cikkük ITT elolvashatjátok. Remélem, hogy a jövőben is sok hasznos tanáccsal fogják ellátni a bloggereket, és egyre többen fogják őket megismerni, hiszen kijár nekik.

Árpád elég sokrétű, bár bevallom az igazat, hogy eddig csupán a blogolással foglalkozó írásait olvastam és mindig telefonról. Most megnéztem az asztali verziót és hirtelen annyi mindent elém tárult, ami a mobilon nem igazán, hogy meg is döbbentem. Persze ezek után is főleg a blogírással kapcsolatos cikkeit fogom olvasni, mert azok érdekelnek a legjobban. Általa tudtam meg mi az a SEO és mire jó, mire figyeljek egy bejegyzésnél és még sok egyéb összeszedett és segítő írást olvastam. Még mindig vannak olyan bejegyzések a blogon, amiket nem böngésztem át, de mindig jönnek az újabbak és újabbak, úgyhogy nem tudom mikor és érek a végére a régieknek. A jövőben is biztos, hogy követni fogom és a jövőben is kíváncsian várom az írásokat.

Ők lettek volna január kedvencei. Ha van olyan blog, ami hasonló témában ír, és netán követitek, akkor kommentben várom őket, hogy megismerjem őket.

A képek a Zoda Stúdió Facebook oldaláról, illetve az Árpád blog Facebook oldaláról származnak..

2 megjegyzés: