2019-03-12

Légy te is hazudós! – novellapályázat | 2019

Sziasztok!
A Menő Könyvek egy nagyszerű kezdeményezést indított, melyben lehetősége van a kezdő íróknak, hogy megjelenjen a novellájuk egy e-könyvben. Úgyhogy ha egy szikrányi írói véna is szorult Belétek, most lehetőségetek van megmutatni. Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat!

A pályázat kiírása
Szeretnéd, ha egy kiadó elolvasná a novellád? És ha e-könyvben megjelenne egy antológiában? Nincs más dolgod, csak hogy írj meg egy ütős történetet, és küld el a Menő Könyveknek!

Áprilisban megjelenik a Hazudós című antológiánk, amelyben neves magyar szerzők novellái szerepelnek majd. Ezzel egy időben, de ettől függetlenül e-könyvet adunk ki a pályázatra beérkező írásokból - és ebben te is szerepelhetsz!

Kamaszként az egyik legnagyobb feladat megtalálni a saját stílusunkat, barátainkat, ízlésünket, és elfogadni magunkat. Persze a keresésben folyton határokat feszegetünk, lépünk át. Épp ezért gyakran belecsúszunk hol kegyes, hol kegyetlen hazugságokba, füllentésekbe, csúsztatásokba, amikből rengeteg kavarás és kalamajka lehet. Ezek lehetnek nagyon vicces helyzetek is, nem csupa árulás és véres, sorsfordító tragédia. Számtalan forgatókönyv létezhet: komikus bénázás, de pityergős elbaltázás is, csak rajtad áll, hogyan írod meg!
A Könyvfesztiválon, április utolsó hétvégéjén a Hazudós című novelláskötettel együtt bemutatjuk az e-bookot is. Itt kiderül, bekerült-e a szöveged a válogatásba, és találkozhatsz neves magyar írókkal is. Minden pályázót e-mailben értesítünk a bemutató időpontjáról és helyszínéről.

Várjuk a szöveged!
A pályázat részletei
Hova: a menokonyvek@lira.hu e-mail címre.
Milyen terjedelemben: maximum 30.000 leütés
Meddig: április 1. éjfél

Csak biztatni tudlak Titeket arra, hogy próbáljátok ki Magatok a pályázaton. Hajrá Mindenkinek!
A pályázati anyagot és a képeket a Menő Könyvek biztosította.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése