2019-02-10

Viszlát, január… Helló Február! | 2019

Sziasztok!
Kicsit megkésve, de törve nem érkezik a hónapértékelő poszt. Kicsit csúszott, mert tönkrement a régi laptopom, és újat kellett venni, de hát ugye tudjuk, hogy ez nem megy annyira könnyen, ahogy azt az ember lánya eltervezi. Ezért is késnek a bejegyzéek mostanában, de ami késik… úgyhogy vágjunk is bele!
Januári összegzés:
Januárban nem nagyon történt velünk semmi, minden folyt a maga medrében. Amit ki tudok emelni a januári hónapban, hogy elmentünk a közeli moziba és megnéztük a Rontó Ralph 2: Ralph lezúzza a netet cíymű családi, mesefilmre. A fiúkat annyira nem kötötte le, de azért néhányszor hangosan felnevettek, Férj szerint nem volt rossz, nekem viszont nagyon tetszett. Azt meg kell említenem, hogy a sémája hasonló, mint az első résznek, ezért sok újdonságot nem tartogatott a film. Azért mégiscsak jó volt, mert remek volt, ahogy az internetet ábrázolják.
Ezen kívül úgy haladt át rajtunk a január, mint az úthenger.

8 bejegyzés ment ki, pedig sokkal többet terveztem. Szerettem volna minimum az állandó rovatokat hozni, a Kvíz Keddet feléleszteni, de lassan be kell hogy lássam, nem megy egyedül. Viszont nem merem kiadni a blogot a kezemből, úgyhogy ki kell találnom arra valamit, hogy zökkenőmentesen menjen mind az írás, mind az olvasás. Na, de ez az én gondom, lássuk ama 8 csodálatos bejegyzést, amit sikeresen megírtam.
Értékelések:

Havi egyéb bejegyzések:

Beszerzések, ajándékok, recenziók:
Januárban 4 könyv tulajdonosa lettem, ebből 2 recenzió (előolvasás), amit köszönök szépen az Athenaeum Kiadónak. A 4 könyv közül viszont csak 2 papírkönyv, mert lassan átállok az e-könyvekre.
A Felnőttek nélkül könyvre már decemberben fentem a fogam, mikor a Kiadó csepegetett pár infót róla. Aztán mikor felkínálták az olvasás lehetőségét boldogan mondtam igent. E-könyvben kaptam meg, mert úgy kértem, de olvasás után rájöttem, hogy ebbőll kell a nyomtatott verzió is, mert annyira fantasztikus! A könyvről pedig már meg is írtam a véleményem, amit >ITT< olvashattok.

CoHo könyv, ami nem hiányozhat a polcomról. Bízom benne, hogy nem csalódom benne, bár eddig minden általam olvasott könyve lenyűgözött.

Utolsó utáni pillanatban döntöttem el, hogy megveszem a könyvet a Mini-Könyvklub miatt, mert ez volt a januári közös olvasmány. Sajnos nem tudtam elolvasni időben, de rajta vagyok a témán, mert egyre több pozitív értékelés jön velem szembe.

Emily M. Danforth: Cameron Post rossz nevelése
Cameron Post rossz nevelése is egy előolvasás volt, amiről sajnos még nem tudtam megírni a véleményem a laptop bedöglése miatt, de hamarosan azt is hozom. Szóval ő is e-könyvben érkezett, és ez volt a hónap utolsó beszerzése.

Februári tervek:
Megmondom őszintén, hogy most semmit nem terveztem februárra, csak befejezni azokat a könyveket, amiket elkezdtem. Illetve majd úszom az árra, ha jön egy recenzió, ami megtetszi, azt bevállalom, ezért is nem tervezek erre a hónapra.
Visszaolvasva elég sivár volt a január, azért erre a hónapra próbálom felpörgetni magam, hogy minél több tartalmat hozzak el Nektek. Ezért szeretnék egy Téli Book Tag hetet is, és sok könyvet olvastam még decemberben, amiről nem írtam, így ezek is pótolva lesznek.
Nektek hogy telt a január? Pörgősebb volt, mint a miénk?
A képek a moly.hu oldalról származnak, illetve saját készítésűek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése