2019-05-13

Már a mozikban! – Két lépés távolság

Sziasztok!
Már kapható a boltokban Rachael Lippincott – Mikki Daughtry – Tobias Iaconis: Két lépés távolság című könyv, ami a Maxim Kiadó gondozásában jelent meg. Május 2-től pedig a könyv alapján készült filmet is megtekintheti a közönség a hazai mozikban.
Íme, a film trailere:

Ismertető a filmről:
Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves... Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. (Cole Sprouse).
A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást?

A Maxim Könyvkiadó gondozásában megjelent Két lépés távolság könyv április 24-én, amit 30% kedvezménnyel meg is rendelhetitek a >Kiadó honlapjától<:
Ha pedig nem vagytok benne biztosak, hogy tetszene, olvassatok bele:

A Facebook oldalamon hamarosan nyereményjáték várható, ahol egy páros mozijegyet lehet nyerni a Két lépés távolság című filmre. De figyeljetek, mert egy villámjátékról lesz szó!
A képeket a Maxim Kiadó biztosította.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése