2018-07-13

Hamarosan a mozikban! – Sötét elmék + NYEREMÉNYJÁTÉK



Sziasztok!
Idén el vagyunk látva a jobbnál jobb könyvadaptációkkal. Augusztus 9-től pedig ismét egy olyan film kerül a mozivászonra, ami egy könyv alapján készült. Ez pedig nem más, mint sok moly közkedvelt könyve: Alexandra Bracken által írt Sötét elmék.
Íme a film hivatalos szinkronizált előzetese:

A magával ragadó Sötét elmék-trilógia első részének filmváltozata 2018 augusztusától a StrangerThings és az Érkezés producereitől a mozikban!
„Ha hallod ezt, közénk tartozol. Ha hallod ezt, ránk fogsz találni.”
Egy titokzatos, halálos betegség. Túlélő gyerekek különleges képességekkel, amiket nem tudnak kontrollálni. Egy világ, melyben elzárják őket. Egy lány, akinek ereje nagyobb minden másnál. Természetfeletti képessége miatt RubyDaly hosszú éveket töltött a kormány egyik táborában, ahol félelemre és erejük elnyomására nevelték őt és a hozzá hasonlókat. A lány egy nap végre kiszabadul, és csatlakozik egy csapatnyi szintén különleges fiatalhoz, Liamhez, Charleshoz és Suzuméhoz, akik menedéket keresnek. Azonban hamar rájönnek, hogy a menekülésnél, bujkálásnál többre van szükség: harcolniuk kell. Veszélyeken, szerelmeken, barátságokon, csalódásokon és felemelő pillanatokon át követhetjük, ahogyan Ruby és társai összefognak, és megpróbálják visszaszerezni a jövőjüket – bármi áron. Hiszen ha ők nem segítenek magukon, akkor senki sem.
A Maxim Könyvkiadó gondozásában megjelent Sötét elmék könyv július 24-én filmes borítóval újra megjelenik. Most 30% kedvezménnyel meg is rendelhetitek a Kiadó honlapjától >EZEN< a linken.

Ha pedig nem vagytok benne biztosak, hogy tetszene, olvassatok bele:
A Facebook oldalamon hamarosan nyereményjáték várható, ahol egy mozizást lehet nyerni a Sötét elmék filmre. Addig pedig látogassatok el a Maxim Kiadó Instagram és Facebook oldalára, ahol éppen zajlik egy-egy nyereményjáték.
Sok sikert mindenkinek!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Most a Dream válogatás jóvoltából egy szerencsés nyertes páros belépőt nyer a Sötét elmék című filmre.
A játékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint teljesíteni a lentebb említett feladatokat.

A feladat:
Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a nyereményjátékon, nincs más dolgotok, mint kitölteni a jól megszokott Rafflecopter dobozkát. Ebbe a Rafflecopter dobozba előbb be kell jelentkezni a Facebook profilotokkal vagy egy rendszeresen ellenőrzött e-mail címmel, hogy lássátok a feladatokat.

- Válaszolni a Rafflecopterben található kérdésre;
- lájkolni a Dream válogatás Facebook oldalát ha már nekik köszönhetjük a nyereményjátékot.

Időpont:
A nyereményjáték 2018.07.22-én (vasárnap) indul és nyolc, azaz 8 napig tart. Eddig van időtök teljesíteni a feladatokat. A nyereményjátékban csak azok a személyek vesznek részt, akik az ÖSSZES KÖTELEZŐ MEZŐT kitöltötték!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- a nyertes nevét közzéteszem a Facebook oldalon, szóval érdemes figyelni;
- a nyertesnek 72 órája, azaz 3 napja van jelentkezni, utána új nyertest fogok sorsolni;
- a mozijegyek az összes olyan Cinema Cityben felhasználhatóak, ahol vetítik a filmet;
- akik részt vesznek a nyereményjátékban hozzájárulnak, hogy nevüket és címüket a játék ideje alatt tárolom. A nyertes kihirdetése után 2 héttel törölni fogom ezeket az adatokat;
- a nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét, címét, e-mail címét továbbadom a Maxim Kiadó kapcsolattartójának, mert ők fogják kipostázni a nyereményt.

Sok sikert mindenkinek!
a Rafflecopter giveaway

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése