2020-01-03

Elindult! Mini-Könyvklub 15


Sziasztok!
Január 1-jén elindult a Mini-Könyvklub 15 Vegazus irányítása alatt immáron 15. alkalommal. Hogy pontosan mi is ez, ITT olvashattok róla.

Eddig 6 fővel indítjuk a Mini-Könyvklub újabb fordulóját, de jelentkezni még mindig lehet, egészen január 31-ig, mégpedig ITT. A szavazás azonban lezárult és a könyvek listája fix. Ezek lettek a könyvek, amiket megszavaztak a résztvevők. Sajnos ismét nem szavaztam, ahogy az utolsó 4 fordulóban sem, mert sajnos nem teljesítettem a feltételeket, de most jobban belehúzok, és talán a következő fordulóban újra szavazhatok. A könyveket meglátva igen boldog lettem, mert a négyből kettő olyan, amire én is szavaztam volna, úgyhogy most is meg vagyok elégedve a szavazás eredményével. Lássuk is a fix könyveket.

2020-01-02

Anti Tsundoku kihívás | 2020


Sziasztok!
Úgy érzem, ez az én évem a várólista csökkentések tekintetében. Több ilyen eseményre is feljelentkeztem, ami a Molyon található, és most mutatok Nektek egy újat. Néhány napja Masni felvázolta az ötletét ezzel az Anti Tsundoku kihívással kapcsolatban, nekem pedig nagyon megtetszett, ezért is veszek részt benne.

2020-01-01